keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Jouluikkuna

Oletteko käyneet katsomasssa Stockan jouluikkunaa? Me käytiin eilen ja ylivoimaisen vei viereinen Legoikkuna. Siinä riitti katseltavaa, niin upeita pieniä yksityiskohtia ettei siitä halunnut lähteä pois,ei lapset eikä äiti :D
Suosittelen! Ihan mieletöntä :)

Rakastan joulunaikaa, valoja, lämpöä sydämissä, kaupunki on niin kaunis valoineen ja Helsinki todella panostaa tähän vuodenaikaan täysillä<3

Kun vaan tulisi lunta! Tosin kuulin,  että saamme sitä vasta tammikuussa! Eikö tulekaan valkoista joulua? Toivotaan kuitenkin, että tulisi, eikö!
 
Lapset ovat tehneet jo joululahjatoivelistat ja toiveita on vaikka mitä. Miten teillä? Kuinka monta paperia on teipattu peräkkäin? :D Meille joulupukki tuo muutaman lahjan listalta, enempään ei tonttujen rahkeet riitä ja ihan hyvä niin. Että ei tosiaan koko listaa, huhhuijaa!

Mukavaa keskiviikkoiltaa iloisesti tervetuloa uudet lukijat !




 




lauantai 16. marraskuuta 2013

Sairastelua edelleen




Pikainen iPhone postaus.
Meillä sairastetaan edelleen. Kuumetta, keuhkoputkentulehdusta, korvatulehdusta, vatsatautia ja kaikki samat taas alusta, uudestaan.
Me ei olla koskaan sairastettu näin paljon ja Freijalla ei ole koskaan ollut edes pahemmin kuumetta, sellaisia pieniä ja pikaisia vaan.
Nyt viikinkiprinsessa makaa sohvalla peiton alla kovin kuumeisena. Eemeli on toisella puolella sohvaa legolehteä lukien ja kovasti köhien. Itse olen sohvan kulmassa lankojen kanssa. 
Sen minkä jaksan kudon pipoja, sukkia ja lapasia, rakkaille, ystäville, tuttaville ja tuntemattomille.

Kyllästyttää niin meitä jokaista tämä sairastelu!
Jos tässä jotain hyvää on niin tuskin ollaan enää jouluna kipeinä 😄

Oletteko te olleet terveinä vai jyllääkö pöpöt? Miten saatte sairaina ajan kulumaan, ettei ihan tylsisty koko jengi?



Ja näköjään kuvat menevät nyt miten sattuu, mihin sattuu, älkää välittäkö koska mäkään en nyt jaksa! 😊❤