tiistai 29. tammikuuta 2013

Nukketalo valaistui!


Koska en osaa (eikä ole vielä ollut aikaa opetella) laittaa kuvia nätisti ja fiksusti vierekkäin (yritin, mutta ne menivät ihan sikinsokin :D) niin saatte katsella kuvarimpsua meidän yhdestä nukketalosta.

Freija sai sen pari vuotta sitten ja melkein heti tapetoin sen, koska oli meidän makuun niin pliisu. Ongelmana on ollut valo. Nukketalo on ollut pimeä valoisallakin. Kunnes Kartanonrouva ratkaisi asian, heillä kun on sama nukketalon ihanuus :)
Eli ihan se tavallinen pattereilla toimiva (meillä ainakin on patterillinen) pieni valosarja. Meidän on joku Ikean tai Tiimarin versio ja oikein oivallinen tähän tarkoitukseen.
Kummasti alkoi neiti Freija leikkimään paljon enemmän talollaan ja ihmekös tuo, onhan nukkejen kivempi nähdäkin jotain ;)

Nukeiksi ovat päässeet Tigerista ostetut keijut ja Kruunukirpusta ostetut prinsessat .
Koiria, kissoja ja jopa possuressukin on keijujen ja prinsessoiden armollisessa seurassa :)

Nyt kun katselen näitä kuvia niin huomaan, että olkkarin tapetti on liian plääh ja menee vaihtoon varmaankin jo huomenna :D
Osa on ihan paperitapetteja, meidän jämistä ja osa on ihania Rie Elise Larsenin papereita.


















 
Meillä on myös vanha Ludbyn nukketalo, mutta se on niin risainen ettei sillä oikeasti edes tee mitään. Eikä olla saatu sitä liimauksilla kuntoonkaan. Eli Freijan ja äidin toivelistalla on UUSI Lundby, johon saisi laitella lamppuja jne.jne.! Siinä uudessa mallissa on parvekekin! Ihanaa :)
 
Millaisia nukketaloja teillä on? Ja montako?
Mä olen jotenkin ihan hömpsähtänyt kaikkiin suloisiin pikku taloihin! Sylvanian families talotkin ovat niin ihastuttavia, oih!
 
 

lauantai 26. tammikuuta 2013

Viikonloppua ja hölötystä vaan

Viikonloppu kuvina.
 Pää humisee tyhjää, asiaa on paljon, muttei mitään fiksua ja sitten liian fiksua. Suunnitelmia on paljon, toteutusta toistaiseksi vähän. Haluaisin opiskelemaan.

Yhden viisaan päätöksen tein: helmikuu on ostolakkoa, en osta mitään, paitsi elintarvikkeita. Hmmm. lasketaanko tatuointi? Sovitaan, että ei :P Koska ollessani noidannuolen kourissa varasin ajan tatuointiin :D

Maaliskuun aikana ostamme sitten kaiken tarvitsemamme Ruohonjuuresta ja Lidlistä, ihan vaan huviksemme päätimme näin. Kiva katsoa miten vaikuttaa kauppalaskuun vaiko mitenkään!

Tosin tarvitsisin juhlamekon ja Minna Parikan korkokengät ja ihan oikeasti tarvitsisin ne koska maaliskuussa on eräs once in a lifetime tilaisuus. Milloin sitten ostan ne, jos helmikuu on ostolakkokuu ja maaliskuussa Lidlistä ja Ruohonjuuresta on varmaan mahdotonta moisia löytää... se onkin jännä juttu ja odotan innolla miten maailmankaikkeus asian järjestelee mulle parhaaksi <3 Olen luottavainen :)



Eemelin ja Freijan itsetekemä suklaakakku armeijasta lomille tulleelle isoveljelle <3


Ratikassa on luksusta juoda pillimehua (meidän lapsiparat ei pahemmin mehuja saa) :D


Kolme Freijalle tekemääni mekkoa


Meillä saa laitaa kaikki keittiöntuolit jonoon ja leikkiä :)

Mies tekee pizzaa ja pienet nukkuvat jo, sauna on vielä päällä joten taidan mennä ottamaan löylyt  ihan omassa ylhäisessä seurassani ja kaivautua sen jälkeen sohvalle pizzaa syömään :)

Rentouttavaa lauantai iltaa <3

tiistai 15. tammikuuta 2013

Tunnustus :)

Jeeee! Sain jo toisen tunnustuksen! Kiitos kuuluu nyt Saanalle :) Kiitos, kiitos, ilahduin ja yllätyin valtavasti!

Tässä tunnustuksen pelisäännöt:


Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.

  • Valitse 5 ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
  • Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin.
Itse haluan antaa tunnustukset:

Villisyreeni

Perhonenkorvanlehdellä

Ilonvuosi

Mandalatarot

Viivu

Blogeja joissa on alle 200 rekisteröitynyttä lukijaa ei paljoa ole, siis omassa tiedossani. Eli vinkatkaa ihmeessä uusista blogeista, jotka ovat mulla menneet sivusuun! Mielelläni seurailen muitakin, eli kertokaa :)

Näissä valitsemissani on kaikissa asioita joista pidän, jotka kiinnostavat.



perjantai 11. tammikuuta 2013

Ostoksia

Tein eilen ja tänään niin hyviä ostoksia, että on jaettava ne kanssanne.

Tigerista ihanan näköisiä muropaketteja! Näitä ei vaan voinut vastustaa ja eipähän ollut hinnallakaan pilattu, kuten ei Tigerissa mikään :)
Sisältö on ihan normi Corn flakeseja.
Luulenpa vaan, että kun sisältöä näissä ei enää ole niin täytän ne uudestaan ja uudestaan, koska nämä vaan ovat niin hauskoja!


Tigerista myös teetä ja mikä yllätys myös vihreää teetä, joka on mun lempparia :)
Lapsia ajatellen ostin kamomillateen.


Popista takit Eemelille ja Freijalle. Olin kerrankin ajoissa ja sain edullisesti hyvät mistä olen huippu tyytyväinen!! Yleensä ostan normaali hinnalla ja sadattelen mielessäni, että miksi en ostanut alesta...nyt olin kerrankin viisaampi ja taputan itseäni selkään siitä hyvästä :)

Freija sai hatunkin ja villapaidan, joka ei ole kuvassa.
Riikka kirjoitti siitä miten villa on loistava materiaali suoraan ihoa vasten ja kyllä, sitä se on!
Eemelillä on jo ennestään Popin villapaita ja alushousut ja nyt sai Freijakin. Siinä ei tosiaan muutaman asteen pakkasella tarvitse muuta kuin sen villapaidan ja takin! Helppoa pukemista :)
Ja itsestäni tuntuu hyvältä, kun lapsilla on lämmintä ja luonnollista päällään.
Ehkä ikä tekee tehtävänsä, mutta en nykyään oikein tykkää keinokuiduista lapsilla, puhdas villa ja puuvilla tekevät tälle mammalle paljon paremman mielen :)

Freijan takin kanssa venkslasin, koska ostin ensin punaisen. Mutta koko illan sitä kotona katseltuani alkoi se punainen tökkimään. En pidä punaisesta kauheasti (vaikka Freijalla onkin muutama punainen mekko ja paitoja ja sukkiksia), mutta siis isoina pintoina en tykkää ja takissa se näköjään häiritsi jo niin paljon, että tänään aamulla oli käytävä vaihtamassa pinkkiin.
Ja kyllä, se on enemmän meidän väri!
Kuulun myös nihin joiden mielestä punainen ja pinkki/vaaleanpun.eivät sovi yhteen ja Freijalla on paljon pinkkiä ja vaaleanpunaista. Pakko tosin on ollut välillä antaa mennä vaan, kun neiti on niin onnellisena yhdistänyt vaaleanpunaiseen mekkoon punaiset sukkikset :D Onneksi pukeutuminen, eteenkään lasten ei ole niin vakavaa! :D

Eemeli tykästyi takkinsa keltaisiin vetskareihin, keltainen kun on Eemelin lempiväri, oranssin ja vihreän ohella ;)
 
Olen tyytyväinen ostoksiini :)
 
Oletteko te käyneet aleissa ja mitä on löytynyt?
Kyllä niitä kannattaa nyt hyödyntää, jos tarvitsee jotain :)
 
Leppoisaa iltaa kaikille ja ihanaa viikonloppua!
Huomenna me menemme luistelemaan :)

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

1 vuosi!


Eilen oli blogini vuosipäivä :) Enpä tosiaan olisi uskonut vuosi sitten, että vuoden päästä vielä kirjoittelisin :D
Syy miksi aloin blogia pitämään oli se, kun tuntui, että tukin facebookin jutuillani ja kuvillani. Asiaahan mulla olisi enemmänkin mitä tänne kirjoittelen, mutta olen aika varovainen...vielä :P
Ihana yllätys on ollut myös se, että teitä lukijoitakin on! Kiitos Teille!

Nyt on varmaan hyvä hetki kysyäkin teiltä, että mitä toivoisitte tänne? Enemmän jotain...mitä? :)
Onko kuvia liikaa, liian vähän? Kotikuvia. lapsikuvia, ompeluskuvia? Kertokaa ihmeessä.

Ja koska vuosi tuli täyteen lähtee arvontaan tämä suloinen halittava koira.
Arvontaan voi osallistua tähän alle ja onnea!

maanantai 7. tammikuuta 2013

Elämysmatkailua Kantsun Prismassa :D

Tänään olin kotona. Ihanaa aloittaa arki hitaasti :)

Eemelin mentyä kouluun otin Freijan kanssa bussin Manskulta ja lähdettiin Kantsun Prismaan. Tarkoituksena ostaa viikon ruuat ja lankoja villasukkia varten. Aikomus oli hyvä, mutta siihen se jäi. Perille päästyämme aloin kaivelemaan laukusta kukkaroa ja kukkarosta rahaa, no ei ollut rahaa eikä korttia. Hetken sadattelin ja lopetin. Entiseltä minältä olisi mennyt varmaan koko päivä pilalle tosta! :D Hupaisaa mutta totta!
Prismasta löytyi ihana karuselli josta Freija tykkäsi ja sitten vaan hengailimme hetken ja lähdimme bussilla körötellen hakemaan Eemeliä koulusta.

Bussilla matkustaminenkin on meidän lapsille joku elämysmatkailu :D Oikeasti :D Ovat tosi innoissaan päästessään bussiin, muuten kun kuljemme aina ratikalla tai kävellen.
Oli siis harvinaisen halvat huvit tänään. Ja saihan ne ruuat kotikaupastakin.







 
Huomenna on blogini 1vuotispäivä, jeeee!!
Katsotaan mitä keksin. Ja ideoita otan mielihyvin vastaan. Oiskohan joku arvonta kiva, mutta mitä palkinnoksi...?
 
Uudet lukijat, olette enemmän  kuin tervetulleita :) Kiitos teille!
 

lauantai 5. tammikuuta 2013

Turhamaisuutta - ko?

Ystävä oli tällä viikolla kylässä ja tuli puheeksi turhamaisuus. Mietittiin onko turhamaista esim.meikata.
Eräässä fb-ryhmässä myös joskus kysyttiin voiko turhamainen ihminen olla myös henkinen vai onko se henkisyys silloin ihan fuulaa.

Mitä sitten on turhamaisuus? Luulen, että eri ihmiset määrittelevät sen eritavalla. Jonkun mielestä voi olla turhamaista lakata kynsiään, käyttää koruja. MUTTA, entä esim. pesulla käynti, hiusten harjaaminen, miksi niitä ei sitten mielletä turhamaisiksi? Periaatteessahan hiusten harjaaminen on turhamaista, ei niitä hiuksia tervitse harjata. Locksit vaan, kuten miehelläni on :)


Miksi sitten meikkaaminen ja vaikka korut mielletään toisinaan turhamaisiksi ja miksi turhamaisuudella on hieman ikävä kaiku?

Mitä tuumitte? Mikä on turhamaista ja onko se sitten huono juttu?




Korvakoru kokoelmani. Rrrrakastan roikkuvia korviksia!


Osa kynsilakka kokoelmastani


Ihania värejä!


Kynsien lakkaaminen kauniilla väreillä vaan on niin kivaa, ei sen kummempaa :)