lauantai 31. maaliskuuta 2012

Keltaisia kynsiä, ei kuitenkaan kellastuneita

Pääsiäisen kunniaksi me tytöt ostettiin keltaista kynsilakkaa :) Vinkkinä, Gina Tricotissa on nyt meikkejä, kynsilakkoja saa 3kpl 10 eurolla.
Muista meikeistä en tiedä, mutta kynsilakat ainakin ovat laadukkaita, ihania värejä ja todella kestäviä! Pullot ovat isoja ja väreillä on kivat nimet, Aspen gold on miedän keltainen :)

Virpomisoksat on tehty ja namusia varattu kippoon virpojia varten.

Lapset katselevat lastenohjelmia ja mies vaihtelee trukkeja rullalautaansa, hidas aamu :)
Myöhemmin lähdemme kaupungille kävelylle ja uusien eskaritossujen ostoon.









Iloista viikonloppua kaikille!

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Yksi parantunut, seuraavan sairastumista odotellessa

Eemeli on parantunut, onneksi tuntui olevan pika tauti.
 Eilen vuorasin sohvan peitoilla, jos sattuisi huono olo yllättämään kesken leffojen katselun. Ei yllättänyt ja pääsimme aika vähällä KOP KOP! Nyt sitten odotellaan, että pöpö iskee Freijaan, koska eiköhän se iske :/




Iltasella lähden vanhimman pojan kanssa käymään Ikeassa, kivaa! :)

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Vatsatautia, voi pöh!

Eemeli meni tänään eskariin oikein hyvä vointisena, 10 minuutin kuluttua soitettiin, että hän oksentaa :( Eikun kotiin takaisin. Nyt vaan katselemme leffoja, Maija Poppasta, Melukylän lapsia...




Tämä hyllykkö pelastettiin joutumasta roskikseen, otin liukuovet irti, koska olivat ihan jumissa ja kaapin kätköistä löytyi keltaista maalia. Oikein sopiva lastenhuoneeseen, eikö! :)

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Eräs tatuointi

Yksi tatuoinneistani sai eilen lisää väriä ja on mielestäni oikein herkullinen :) Tässä kuvassa vielä turvonneena ja minä suihkusta tulleena.

Tuo musta aurinko on joskus aikoja sitten Kanarian saarilla otettu tatuointi, joka meni vähän niin ja näin, koska olin heti auringossa ja meressä uimassa (vastoin kieltoja), mutta kun se on tuossa Freija tatuoinnin kanssa niin ei näytä enää ollenkaan niin pahalta :)

Freija, Freja, Freyja, Freya, kaikki sitä samaa, kirjoitus eri, mutta lausutaan samalla tavalla. Eli viikinkien rakkauden ja kauneuden Jumalatar. Kovat paineet olemme siis tyttärellemme asettaneet ;)

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Taitaa se olla kevät nyt! Eilen illalla myöhään mittari näytti 7,5 astetta ja nyt aamulla ihana valo tulvii ikkunoista sisään!





Lämpöistä viikonloppua!

Huomenna pääsen lisäilemään värejä yhteen tatuoinneistani, odotan innolla :)



keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Meillä roikkuu

13-vuotiaamme katseli yksi ilta sohvalla istuessaan tarkasti ympärilleen. Menin hakemaan teetä ja kun palasin sohvalle katsoi hän minuun vakavana todeten: "Meillä roikuu paljon kaikkea, joka paikassa on pakko roikkua jotain, kun mä oon aikuinen nii mun kodissa ei kyl roiku mistään mitään, ei edes lamppuja!"

Rankkaa tekstiä pikku teinin suusta, mutta kun katselin ympärilleni niin totesin hänen "syytöksensä" oikeiksi. Meillä tosiaan roikkuu vähän joka puolella jotain pientä ja omasta mielestäni kivaa ja nättiä.

Totesin, että: "No, mä sitten ilmeisesti tykkään roikkuvista jutuista". Ilmeisestikin, vaikken ole aiemmin asiaan kiinnittänyt huomiota :)







Ja näissä kuvissa vain murto-osa kaikesta kivasta roikkuvasta :) Lampuissa roikkuu, tauluissa roikkuu, meillä on monia, monia suloisia naulakoita joista kaikista roikkuu joku pussi tai pöllö tai keiju tai enkeli...tai mitä vaan!

Ehkä iltasella innostun kuvaamaan lisää roikkuvia juttuja :)

Roikkuuko teillä? ;)

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Meillä on vaatekauppa!

Freija RAKASTAA vaatekauppoja! Voisi pyöriä niissä tunti tolkulla, hypistellä ja sovitella :) Nainen mikä nainen.
Kotona neiti on vaatekaapillaan monia kertoja päivässä, ottaa kaikki vaatteet pois hyllyiltä ja vaihtelee vaatteitaan ja toisinaan se on oikeasti aika mahdotonta.
Niinpä tein Freijalle vaatekaupan meille kotiin ja riemu oli suurempi mitä arvelinkaan :)

Hän on hieno rouva (sukkahoususillaan :D), joka käy vauvansa kanssa vaatekaupassa ostoksilla ja sovittelee vaatteita.



perjantai 16. maaliskuuta 2012

Perjantai, ihanaa!

 Meillä on tänään siivouspäivä, vielä kaikki on enemmän ja vähemmän hyrskyn myskyn :) On ihanaa aloittaa viikonlopun vietto siistissä kodissa.

Neiti on jo parempi ja käväisimme aamusella pikaisesti Kruunukirpussa, sitten olemmekin vain olleet ja katselleet Peppi Pitkätossua :)






Ja nyt alamme siivoamaan! :)
Rentouttavaa viikonloppua kaikille.











torstai 15. maaliskuuta 2012

Sairastupa taas ja potilaan ilahduttamista.

Nyt vuorostaan Freija on kipeänä, kuumeessa ja yskässä, tylsää :/

Neiti jäi aamupäiväksi isin kanssa kahdestaan kotiin loikoilemaan ja lukemaan satuja ja minä lähdin kaupungille, ajatuksena ostaa neidille jotain ilahduttavaa, kun kerran on kipeänä.

Popista löysin niin ihanuus kesäleningin että!  (Tämä kuva ei tee oikeutta mekolle, päällä se on suloisempi, mutta Freija ei suostunut nyt malliksi)  ja keväthatut Eemelille ja Freijalle :) Tiimarista tarttui mukaan pieniä suloisia lintuja ja linnunpesiä. Kaikki ilahduttivat pientä potilasta suuresti.





Kyllä muuten lasten tekemät "jutut" vaan ovat niin älyttömän liikuttavia! Eemeli oli tehnyt eskarissa pienen maton siskon nukketaloon! Ihana!


Kävin myös ostamassa lisää lankoja :) Aion tehdä olkkariin, sohvalle isoäidin neliöistä peiton.


Ja nyt tekemään Tyylisuuntauksia blogin Jarnan kikherne-kookoskastiketta :)

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Makkarista

En olekaan meidän makkarista tainnut laittaa kuvia, joten tässä muutama.










Kaksi alinta on äitini maalaamia.


Kohta lähden Freijan kanssa iki-ihanaan Töölön kirjastoon :)
Ihanaa päivää kaikille!

torstai 8. maaliskuuta 2012

Naistenpäivän viettoa

Tänään päätin lähteä Freijan kanssa kävelylle meidän entisille "hoodeille", oli ihana ilma, körötelimme ratikalla muutaman pysäkin ja hyppäsimme Johanneksen kirkon kohdalla pois.
Tuli vähän haikea olo, olihan siellä kiva asua.
Huomasimme myös, että ihana Rakennusapteekki oli avannut tänne Helsinkiinkin myymälän! Jipii!





Iltapäivällä saimme äitini kylään ruusujen ja kakun kera ja sitten tuli mieheni kotiin ruusujen kanssa hänkin, eli meillä on nyt paljon ihania, tuoksuvia, vaaleanpunaisia ruusuja!
Mieheltäni

Äidiltäni

Näiden myötä onnellista ja iloista naistenpäivää kaikille naisille, niin pienille kuin isoillekin :)

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Eteisongelmaa ja ulkoilua

Meillä ON eteisongelma...ainakin mun mielestä ja saan ihan kohta harmaita hiuksia! Help!
Kun on seitsemän ihmistä ja kenkiä ja takkeja ja hanskoja ja pipoja ja lippiksiä kasapäin niin...HUOKAUS!
Meillä on eteisessä kiinteä iso vaatekaappi, tylsä, mutta oikeastaan käytännöllinen, koska se kätkee sisäänsä suurimman osan takeista ja kengistä, meillä ei siis ole sitä perinteistä naulakkoa henkareineen tai on mutta kaapin sisällä. Eemelillä on oma naulakko ja Freijalla oma ja ne ovat esillä.

Kengät ovat kaapiston ylhäällä olevissa muovilaatikoissa, ihan kätevää koska niistä näkee läpi missä mikäkin kenkä on, mutta sitten taas kengät menevät helpostikin lyttyyn ja se ei ole kivaa.
Nyt kevään tullessa meille taas kotiutuu Conversen ja Vansin tennareita varmaankin kaikissa ihanissa väreissä ja ne taas ovat niin nättejä, että saisivat olla reilusti esillä jossain, mutta missä?

Yksi seinä on eteisessä ihan tyhjillään ja siihenhän voisi keksiä jotain...?

Äääääh!


Ja joo, eteinen on edelleenkin valkoinen, kun en vaan keksi sitä parasta väriä siihen. Liitutaulumaalia yhteen oveen ainakin, eteisessämme kun on neljä ovea.

Kyllä me ulkoilitiinkin, hain Eemelin eskarista ja nautimme ulkoilmasta, tämä "eteistuska" tuli vasta nyt ilasella :D